Medya
  • 7.11.2022 11:52

Yılmaz Özdil kaçak villasını haber yapan Sözcü muhabirini işten attırdı

Sözcü'deki ayrılığın gerçek sebebi ortaya çıktı! Özdil'in kaçak villasına dokununca...

CHP'nin fondaş medyasında yaşanan iç çatışmaları köşesine taşıyan gazeteci yazar Fatih Selek, Sözcü yazarı Serpil Yılmaz'ın görevine son verilmesinin arkasında Yılmaz Özdil'in kaçak villasındaki yıkım işlemlerinin yattığını öne sürdü.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi CHP'de örtülü adaylık kavgası veren Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu'nun rekabeti, medyaya da yansıyor. Ekrem İmamoğlu'na yakın isimler her fırsatta CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu topa tutuyor. Kılıçdaroğlu'nun medyadaki ekibi ise hem İmamoğlu ve diğer "adaylık" heveslilerini yıpratmak hem de tasfiye sürecinin düğmesine basmakla meşgul.

SÖZCÜ'DEKİ AYRILIKLAR AŞİKAR, GERÇEKLER SIR

Bu kavgaların bir yansıması da Sözcü gazetesinde yaşanıyor. Uzun süredir İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ambargo uygulayan Sözcü, geçen hafta aralarında İBB Kültür AŞ Danışmanı Sinan Meydan'ın da yer aldığı birçok yazar, muhabir ve editörle yollarını ayırdı. Sözcü; Sinan Meydan, Serpil Yılmaz, Çiğdem Toker, Hüsnü Mahalli, Ahmet Takan ve Sezgin Özcan ile bağlarını kopardı.

Sözcü'nün "küçülmeye gideceği" gerekçesiyle bu ayrılıklara imza attığı öne sürülürken, gazeteyle ilişiği kesilen muhabirlerden Serpil Yılmaz'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

SEN MİSİN 'KAÇAĞI' YIKANLA RÖPORTAJ YAPAN

Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek; Serpil Yılmaz'ın Sözcü'den gönderilmesinin arkasında Yılmaz Özdil etkisinin yattığını belirtti. İddiaya göre Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in kaçak villasını yıktıran Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile röportaj yaparak gazeteye servis eden Serpil Yılmaz bu gerekçeyle kovulmak istendi. Özdil’in hışmına uğrayan Serpil Yılmaz, Sözcü yönetiminin kararıyla kapı önüne konuldu.

GERÇEK YILMAZ ÖZDİL BUDUR!

Gazeteci Yazar Fatih Selek'in bugünkü yazısındaki "Yılmaz’ın Yılmaz'a zulmü" ara başlıklı ilgili bölümü şöyle:

Güncellenme Tarihi : 8.11.2022 00:34

İLGİLİ HABERLER