Yaşam
  • 14.7.2009 04:32

'YİNE HATA YAPSIN YİNE DÖVERİM!..'

Murat Kurşun bu kez de çok tartışılacak sözlere imza attı.

Geçtiğimiz yıl sahnede şarkı söylerken Ceylan'ı yüzlerce seyircinin önünde tokatlayan şarkıcı Murat Kurşun önceki gün büyük bir gafa imza attı.

Dayak olayından sonra eleştiri yağmuruna tutulan Kurşun, eski eşi Ceylan'la artık arkadaş oldukları ve yaşanan tatsızlıkları unuttuklarını söyledi. Şarkıcı Kurşun şöyle devam etti:

"Benim yaptığım o davranış hatalı olsa da onun da yanlışları vardı. Ceylan'ın hatası olursa yine aynı tepkiyi verip kendisini dövebilirim.”

ÇOK KISKANÇ

Kurşun ayrıca "Ben Ceylan'dan hiç şiddet görmedim ama o da çok kıskançlık yapıyordu. Aşırı kıskançlık da tacizdir. Kkendisine şiddet uygulamam için beni tahrik ederek taciz etti" diye konuştu.

CİLT BAKIMI YAPARIM

Yeni albümünden "Kanıma Dokunuyor" adlı şarkısının klibi için stüdyoya kapanan Kurşun, kendisine metroseksüel diyenlere de şu cevabı verdi: "Metro seksüel kelimesin sevmiyorum ama bakımlıyım. Kuaförüme sık sık gider, cilt bakımı için kremlerim var kullanıyorum”

EKİBİM SOĞAN YİYEMEZ

Kendisiyle çalışan müzisyen arkadaşlarında temizliğine dikkat etmelerini isteyen Kurşun “Bütün ekibime sahne aldığımız gün soğan sarımsak yedirmiyorum. Hepsini bakımlı görmek istiyorum. Müzisyen arkadaşlarımda ter kokmamalı, saçına, sakalına dikkat etmeli” dedi.
(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER