Asayiş
  • 8.9.2013 13:04

Yol verme tartışması cinayetle sonuçlandı

İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zeki Dursun yaşamını yitirirken, kavgaya karışan 45 yaşındaki Nusret D. ile oğlu 16 yaşındaki  M.D. gözaltına alındı. Olaya karışan iki kişinin daha arandığı bildirildi.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Selçuk Mahallesi Göl Sahil Caddesi Mezbaha önünde meydana geldi. Sahilde gezmeye çıkan Murat Demir ile arkadaşı Yunus Emre Akın, iddiaya göre yolda karşı yönden gelen araç içindeki 4 kişiyle yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Daha sonra İznik Gölü kıyısına inen iki arkadaşın yanına bir süre sonra 16 J 8787 plakalı otomobille gelen aralarında Nusret D. ile oğlu M.D.'nin de bulunduğu bildirilen 4 kişi yeniden tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, tabanca ve sopalar kullanıldı. Saldırıda Zeki Dursun sağ omzundan ve kafasından tabancayla, Yunus Emre Akın ise başından sopayla yaralandı. Saldırganlar geldikleri araca binerek kaçtı.

Olay yerine çağrılan ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zeki Dursun yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra soruşturmaya başlayan polis ekipleri Nusret D. ile oğlu M.D.'yi İznik yakınlarındaki saklandıkları bağevinde yakaladı. Olaya karışan diğer iki şüpheli aranırken, gözaltına alınan baba- oğul, kavga sırasında kendilerinin silah kullanmadığını iddia etti.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER