Yaşam
  • 30.3.2023 23:55

Yonca Evcimik’ten ahlaksız teklif itirafı!

Yonca Evcimik, katıldığı programda bomba itiraflarda bulundu. 90'lı yıllara damga vuran sanatçılardan Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk oldu. Röportaj sırasında daha önce ahlaksız teklifler aldığını anlattı. Bu teklifleri reddettiği için kendisini engellemeye çalışan insanlar olduğunu da paylaşan Yonca Evcimik, tüm dikkatleri üzerine topladı. 

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun olan, 1991 yılında ilk albümü 'Abone' ile şarkıcılık kariyerine adım atan Yonca Evcimik, geçtiğimiz sene 1994'te dünyaevine girip, 1997'de boşandığı Harun Özakıncı'ya dair konuşmuştu.

"SEVE SEVE AYRILDIK"

Ünlü şarkıcı, "Biz ayrılırken bile çok aşıktık, birbirimizi seviyorduk. Aynı evin içinde yaşamamızda da bir sıkıntı yoktu. Ama insanların hayattan beklentileri... Herkesin bir hayali var.Benim bütün hayallerim ve beklentilerim istediğim gibi oldu ama karşı tarafın istediği gibi olmayınca psikolojisi bozuldu. Onun mutsuzluğu bana yansıdı. Baktık ki birbirimizi zedeliyoruz, seve seve ayrıldık" demişti.

"AHLAKSIZ TEKLİFLER ALDIM"

Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biri olan 'Çılgın Bediş' isimli diziyle şöhreti parlayan ve daha sonra çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren Yonca Evcimik, son olarak 'Haber Bahane' adlı röportaj serisine konuk oldu.Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan ünlü isim, kariyeri boyunca ahlâksız teklifler aldığını ancak hiçbirini kabul etmediğini açıkladı.

"HİÇBİR ZAMAN ÖDÜN VERMEDİM"

59 yaşındaki Evcimik, şu ifadeleri kullandı:

Bu noktalara gelmem kolay olmadı. Kimseye taviz vermedim. Kimse 'Şunda ben yardım ettim, destek oldum' diyemez. İnsanların bana ahlaksız teklifleri de oldu ama ben kabul etmedim.

Ben ailemden, yetiştirilme tarzımdan, kendime olan güvenimden, ahlaki duruşumdan hiçbir zaman ödün vermedim. Vermem de. O yüzden bu kadar rahatım.

"MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR"

"Bu teklifleri kabul etmediğim için beni engellemeye çalıştılar" diyen şarkıcı, "Meyve veren ağaç taşlanır. Ne yaparsan yap, tırmandıkça olur böyle şeyler. Bunlar ben müzik dünyasında aktifken oldu.Bunlar tüm dünyada, her sektörde oluyor. Miden kaldırırsa kolay yoldan daha hızlı ilerlersin. Benim hiçbir zaman öyle bir düşüncem olmadı" şeklinde konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 31.3.2023 00:02

İLGİLİ HABERLER