Spor
  • 12.4.2012 12:56

'Yönetim başarılı olsaydı, Aziz Yıldırım dışarıda olurdu'

Sarı lacivertli kulübün efsane başkanlarından Ali Şen, F.Bahçe ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Habertürk'ün sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin CAS'a müracaat etmesinin yanlış olduğunu en başta söylediğini, CAS'taki davayı geri çekmek için artık çok geç olduğunu kaydeden Ali Şen, "Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na başarılı diyebilmemiz için Başkan'ın şu anda dışarıda olması gerekirdi, diğer kişiler tahliye edilirken... 'Fenerbahçe'nin yarım puanı bile silinemez' diyen Nihat Özdemir'in dediği gibi muhtemel bir ceza ile karşılaşmamalıyız. CAS'a müracaat ettikleri zaman yanlış yaptıklarını söyledim. Madem geri alacaktınız, başvurmayacaktınız. Şimdi o davanın kazanılması gerekiyor" şeklinde konuştu.

UEFA ve FIFA'da bir reform olması gerektiğini, pek çok kulübün de bu kurumlardan şikayetçi olduğunu kaydeden Ali Şen, "Ben başkan olsaydım UEFA ve FIFA'yı yerle bir etmiştim" dedi.

Aziz Yıldırım'ın Mehmet Ali Aydınlar'a "Aday olamazsın" demeye hakkının olmadığını ancak Fenerbahçe camiasının Aziz Yıldırım'a madden ve manen borçlu olduğunu kaydeden Ali Şen, "Mayıs'taki kongrede kimse Aziz Yıldırım'a rağmen aday olmamalı, Mehmet Ali Aydınlar benim yakınım, ileride onun başkan olmasını isterim ama Mayıs'taki kongrede aday olursa onu da desteklemem" ifadelerini kullandı.

Ali Şen, Türk takımlarının Avrupa'ya gidememesi durumunda da herkesin kaybedeceğini söyledi
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:50

İLGİLİ HABERLER