Dünya
  • 29.3.2020 21:56

Yuh!.. Koronavirüs için doktoru karıştırdılar

Korona virüs için doktoru kaçırdılar!

Dünyada çapında korona virüs paniği yaşanmaya devam ederken çok ilginç bir olay yaşandı. Orta Amerika ülkesi Haiti'de bir hastanenin başhekimi evine giderken çeteler tarafından önü kesilerek kaçırıldı.

Tüm dünyada devam eden korona virüs paniği her geçen gün daha da büyüyor. Zaman zaman karantina ve sokağa çıkma yasakları nedeniyle sorunların yaşandığı dünyada çok ilginç bir olay meydana geldi. Orta Amerika ülkesi Haiti'nin en büyük hastanelerinden birinin başhekimi kaçırıldı.

Reuters haber ajansı, Dr. Jerry Bitar'ın hastaneden çıkıp evine giderken çeteler tarafından önünün kesildiğini bildiriyor. Kaçırılmanın duyulmasıyla hastane önüne toplanan kalabalıklar Dr. Bitar'ın serbest bırakılması için sloganlar attı, doktorlar ise kaçırılma nedeniyle hastaneye yeni hasta kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Başkent Port au Prince sakinlerinden Jean Wilguens Charles, "Corona virüs salgınıyla yüz yüzeyken doktorun kaçırılması anormal" açıklamasında bulundu. Bölgenin en fakir ülkesi olan Haiti'de, adam kaçırma gibi suçlar oldukça yaygın. Polis, yalnızca Ocak ayında 15 kaçırılma olayının kayıtlara geçtiğini aktarıyor.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2020 22:03

İLGİLİ HABERLER