Yuh olsun CHP!.. Maskelerde bile tezgah çevirdiler
Laik Yobazlığın merkez üssü olan CHP'den korkunç bir provokasyon daha...
Hükümetin dağıttığı maskeleri CHP'ye yakın eczaneler saklayarak kapılarına, "Maske falan yok. Maskeler daha bize gelmeden bitti. Biz maske görmedik" şeklinde yazılar astı.
CHP'ya yakın kişilerin eczanelerininin penceresine asılan bu yazıların fotoğrafları çekilip sosyal medyada hükümete karşı provokasyon başlatılıyor.
Tamamen organize bir kötülük değil alçaklık olan bu bu provokasyon fotoğraflarını alan CHP yöneticileri bu kez de kendileri saldırıya geçiyor.
Bunun son örneği CHP'li Gürsel Tekin oldu. O fotoğraları paylaşan Tekin, rezillikleri ortaya çıkınca apar topar attığı Tweeti sildi.
CHP'ye yakın eczanelerin olduğu yerlerde yaşayan vatandaşlarda bu o eczanelerin dağıtmayıp sakladığı maske provokasyonu nedeniyle bir süre maskesiz kaldı.
Bu konuda CİMER'e ihbar yağarken halk bu işin içerisindeki eczanelerin ruhsatlarının iptal edilip bunlara virüsü bilerek yaymaya çalışmaktan dava açılmasını istedi.


Görüyorsunuz değil mi ⁉
CHP'li vekil, "ANIL ATA" isimli bir Eczanenin camında ki buram buram provakasyon kokan "MASKE" ile ilgili fotoğrafları paylaşıp günlerce algı yaptılar, Bugün o Eczanenin gerçekte CHP'nin yabancısı olmadığı ortaya çıkınca, paylaşımı sildi.
Yazıklar olsun
Güncellenme Tarihi : 18.4.2020 01:00