Asayiş
  • 25.3.2007 10:45

YUH YANİ!... CAMİ HALILARINI DA ÇALDILAR...

 İzmir'de, bir camiden 15 halı çalan hırsızlar kayıplara karıştı.
Olay, dün gece Konak ilçesi Karataş semtindeki Karataş Camii'nde meydana geldi. Caminin kapı kilidini levye ile kırıp içeri giren hırsızlar, halıları otomobillerine yükledikten sonra karanlıktan yararlanarak kayıplara karıştı.
Hırsızların üç kişi olduğunu söyleyen görgü tanığı Hüseyin Akgün, "Camiden çıkan bir kişiyi sırtındaki halıyı otomobilin bagajına yüklerken gördüm. Karanlık olduğu için otomobilin plakasını alamadım. Şahısların yüzlerini göremedim. Olayı görür görmez polise bildirdim fakat hırsızlar halıları çaldıktan sonra otomobilleriyle olay yerinden uzaklaştı" dedi.
Daha önce caminin üst katında bulunan kitaplıktan 238 adet kitap çalındığını ifade eden imam Ali Sargın da, "Bu camide meydana gelen üçüncü halı hırsızlığı. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:44

İLGİLİ HABERLER