Spor
  • 30.5.2024 12:17

Zaniolo Galatasaray'da kalıyor

Galatasaray'ı şok eden haber! 35 milyon euroluk transfer iptal oldu

Geçtiğimiz yaz Galatasaray'dan İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'ya kiralık olarak imza atan İtalyan kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Sezon başında Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

SEZON BAŞINDA KİRALANDI

Galatasaray'dan kiralanan İtalyan oyuncunun 22.5 milyon Euro satın alma opsiyonu var. İngiliz ekibi, bu opsiyonu kullanmazsa Zaniolo, sarı kırmızılılara geri dönecek.

SEZON PERFORMANSI

Nicolo Zaniolo, Aston Villa ile toplam 40 resmi maça çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

ZANİOLO TEKLİFİ İPTAL OLDU

EURO 2024 öncesi Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna katmak isteyen bir İtalyan kulübünün, 35 milyon Euro’nun üzerinde bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çaldığı, ancak sakatlık sonrası bu teklifin iptal olduğu ileri sürüldü. Kulübe yakın kaynaklara göre İtalyan yıldız şu sıralarda herhangi bir kulüple transfer görüşmesi yapmıyor.

TAKIMDA KALMA İHTİMALİ YÜKSEK

Galatasaray’ın yaz kampına katılacak olan Zaniolo’nun, bu kez Sarı-Kırmızılı takımda kalma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2024 12:20

İLGİLİ HABERLER