Spor
  • 4.6.2023 22:51

Zaniolo İtalya'da manşete çıktı.. İstanbul'da şov yaptı

Della Spor manşetten verdiği haberinde Zaniolo şov yapıp Fenerbahçe'yi nakavt etti dedi.
İtalyan gazetesi haberinde şöyle dedi; İstanbul derbisinde Zaniolo şovu: Fenerbahçe nakavt oldu, Icardi de gol attı
Arjantinlinin dublajının ortasında eski Roma 28. dakikada açılıyor ve 79. dakikada kapanıyor. Galatasaray, ezeli rakipleri karşısında şampiyonluğa imza attı.Roma'nın eski yıldızı Türkiye'nin Süper Lig'in son gününde Fenerbahçe'yi perişan etti. Sıcak İstanbul derbisinde attığı iki golle  Galatasaray'a desteğini sürdürdü.
Della Sport Icardi'ye de ayrı bir başlık atarak Arjantinli yıldızın Fenerbahçe'ye gol atarak toplam gol sayısını lig'de 22'ye genelde 24'a çıkardığını belirtti.

İTALYAN MEDYASI YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Nicolo Zaniolo'nun çığlığı. Eski Romalı Süper Lig'in son gününde Fenerbahçe ile sıcak İstanbul derbisinde Galatasaray'ı bir adım ileri taşıdı. Mauro Icardi de gol attı ve Ankaragücü'ne karşı belirleyici olmasının ardından ligde 22 gol olmak üzere toplam 24 gol atarak sezonu tamamladı. Zaniolo, çok sıkıntılı bir sezonun ardından iki hafta önce İstanbulspor maçında aldığı kırmızı kartı telafi ederek aslan gibi kükreyerek taraftarı önünde yılı en iyi şekilde kapattı. Zaniolo üçüncü golde olduğu gibi yakın direğe korkunç bir şut attı. Bu Zaniolo'nun en iyi görüntüsü değil. Bazı fiziksel zorluklar onu engelliyor."

 

'BAŞKAHRAMAN'

İtalyan Tuttomercatoweb, "Galatasaray şampiyonluğu büyük bir şekilde kutluyor. Zaniolo'dan destek ve Icardi'nin golü" başlığını kullandı. Haberde "Galatasaray için büyük parti. Birkaç gün önce şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk'un ekibi, sezonun son maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek İstanbul Nef Stadı'nı ateşe verdi. Zaniolo nihayet Türk kulübünün formasıyla (belki son maçında) bir atel atan başkahraman." ifadelerine yer verildi.

Güncellenme Tarihi : 5.6.2023 10:25

İLGİLİ HABERLER