Spor
  • 11.12.2013 02:27

Zemin ısıtmayı açmayı unutmuşlar

Arena'nın zemin ısıtmasının maç öncesi değil kar başladıktan sonra devreye sokulduğu, bu yüzden eritme işlemine yetişemediği bildirildi.

Galatasaray-Juventus maçı dün 31. dakikadan sonra 35 dakika beklenip ertelenirken, saha zeminiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Avrupa ve Rusya'da karlı havalarda ertelenen maça rastlanmazken, Türk Telekom Arena'da saha zemininin altında da son teknoloji ısıtma sisteminin bulunduğu, ancak maç öncesi çalıştırılmadığı için skandala imza atıldığı belirlendi.

Alman malı sıcak su ısıtma sisteminin zeminin 16 santim altına kılcal damarlar şeklinde yerleştirildiği, ancak stat yönetiminin yoğun kar yağışı başladıktan sonra sistemi çalıştırdığı için zemine yararı olmadığı ifade edildi. Stat yönetiminin bakım, onarım ve tamir üçlüsünü uygulamadığı için sınıfta kaldığı da vurgulandı.

Bu arada doğal gazla ilgili iddianın zemin ısıtmasıyla ilgisinin bulunmadığı, tamamen tribün ısıtmasında yaşanan bir sorun olduğu da hatırlatıldı

fanatik.com.tr özel

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:31

İLGİLİ HABERLER