Ekonomi
  • 6.10.2012 10:34

Zen Dijital'dan yuvarlak masa toplantısı

Zen İstanbul ajans içerisine kurulan Zen Dijital  , tüm müşterileriyle  Yuvarlak Masa Toplantısı’nda buluştu .
27 Eylül 2012’de  dördüncüsü yapılan Yuvarlak Masa toplantısının ana teması ;  Hızını yakaladığımız Dijital Dünya oldu  .
Cengiz Semercioğlu ve Medyanet Yöneticilerinden Banu Barbarosoğlu’nun da konuşmacı olarak katıldığı toplantıda dijital dünya hakkında detaylı sohbet imkanı bulduk .
Ajans Başkanları , Network Yöneticileri ve Müşterilerin  katıldığı konferansta  keyifli, günlük hayata dair, bol kahkahalı sıcak sohbetler gerçekleşti.
Ağustos 2012 itibari ile kurulan Zen Dijital ekip,  online dünyadaki tüm ihtiyaçları karşılamak ve bunun yanısıra Online  ve Offline  kampanyaları entegre ederek  tek bir ajanstan  tüm ihtiyaçları karşılamak amacında olduklarını ilettiler .
Zen Dijital, online dünyada  sosyal medya, fan sayfa yönetimleri, mobil  tablet kullanımları, richmedia uygulamaları, google gibi her konuda  müşterilerin yanıbaşında  olduklarını ifade ettiler  .
Bol bilgili , teknolojiyle iç içe olacağımız , hızlı bir dünya için Zen Dijital artık  sizlerle .
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:37

İLGİLİ HABERLER