Zeynep Üzbaş'ın katil zanlısı babadan Boğma ifadesi!.. Kendini boğmuş

2 dk okuma
Zeynep Üzbaş'ın katil zanlısı babadan Boğma ifadesi!.. Kendini boğmuş

Hızlı Özet

Polisin yaptığı incelemede ikametin kapısının içerden kilitli olduğu, itfaiye yardımıyla açılıp girildiğinde genç kızın çocuk odasında yatağında yüz üstü yattığı ve ayaklarında yanıkların olduğu görüldü.






İstanbul Esenler'de 20 yaşındaki öz kızını boğarak öldürdükten sonra bileklerini kesip intihara kalkışan ve evini ateşe veren baba Hamdin Üzbaş (40)cezaevine gönderildi. Baba, hastanedeki tedavisinin ardından polise verdiği ilk ifadesinde iddiaya göre "Kızımla aynı kafede çalışıyorduk. Orada tartışmıştık, eve geldik, alkol aldım" dedi. İşte acı ölüme dair çarpıcı detaylar...



İstanbul Esenler'de 20 yaşındaki öz kızını boğarak öldürdükten sonra bileklerini kesip intihara kalkışan ve evini ateşe veren baba Hamdin Üzbaş (40)cezaevine gönderildi. Baba, hastanedeki tedavisinin ardından polise verdiği ilk ifadesinde iddiaya göre "Kızımla aynı kafede çalışıyorduk. Orada tartışmıştık, eve geldik, alkol aldım. Yine tartışma çıktı, kendisini boğdu. Banyoya götürdüm ancak kurtaramadım. Onu öyle görünce ben de bileklerimi kesip kendimi öldürmek istedim. Evi ben yakmadım, yangın mumdan çıkmış olabilir" dedi.



Son dakika: Zeynep Üzbaş'ın katil zanlısı babadan Boğma ifadesi



Psikolojik tedavi ilaçları da kullandığı tespit edilen babanın ifadesine karşılık kızının boynunda kendi kendisine yapamayacağı boğma izi olduğu tespit edildi. Adliyeye sevk edilen baba cezaevine gönderildi.



Son dakika: Zeynep Üzbaş'ın katil zanlısı babadan Boğma ifadesi



ÖLDÜRÜP EVİ YAKTI



İstanbul Esenler'de geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde çıkan yangının ardından ortaya çıkan dram ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre; baba ile 20 yaşındaki kızı Zeynep Üzbaş bir kafede çalışıyorlardı. Baba kız kafede hesaplar yüzünden tartıştılar. Tartışma o gün akşam eve kadar geldi. Bayram günü olduğu için anne ve küçük çocukları Kağıthane'ye teyzelerini ziyaret gitmişlerdi.



Baba kızın yalnız olduğu evdeki tartışma giderek alevlendi. Alkol alan baba iddiaya göre önce kızını mutfak sandalyesinde boğarak öldürdü ardında çocuk odasındaki yatağa bıraktı. Sonrasında evi ateşe verip kendi bileklerini kesmeye başladı. Yangını gören çevredekiler durumu ekiplere haber verdi. Alevleri söndürmek için eve giren ekipler, genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Kanlar içerisindeki baba hastaneye kaldırılırken, kızın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna kaldırıldı.



ÖLDÜRÜP YATAĞINA GÖTÜRMÜŞ



Polisin yaptığı incelemede ikametin kapısının içerden kilitli olduğu, itfaiye yardımıyla açılıp girildiğinde genç kızın çocuk odasında yatağında yüz üstü yattığı ve ayaklarında yanıkların olduğu görüldü. Genç kızın boğazında tam tur boğma izi olduğu kendisinin yapamayacağı izlerin olduğu belirlendi. Ayrıca babanın kızını mutfaktaki sandalyede öldürüp ardından çocuk odasına taşıdığı değerlendirildi.



"KIZIMI BEN ÖLDÜRMEDİM, YANGIN MUMDAN ÇIKMIŞ"



Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan baba Hamdin Üzbaş emniyete verdiği ilk ifadesinde "Kızım kendini boğdu banyoya götürdüm kurtaramadım. Öldü bende ölünce bileklerimi keserek kendimi öldürmek istedim evi ben yakmadım yangın mumdan çıkmış olabilir" dediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve psikolojik tedavi ilaçları da kullandığı öğrenilen baba Hamdin Üzbaş cezaevine gönderildi.




Bu haber 1031 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek’in eşine yönelik eylem hazırlığı! 2 şüpheli tutuklandı
Asayiş

Bakan Gürlek’in eşine yönelik eylem hazırlığı! 2 şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in eşine yönelik eylem hazırlığında olan 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin evinde 2 adet ruhsatsız silah ve 3 milyon 206 bin lira ele geçirildi.

Habervitrini11151 Görüntüleme
Haluk Levent deprem yardımı paralarıyla kumar oynamış
Asayiş

Haluk Levent deprem yardımı paralarıyla kumar oynamış

Deprem bağışlarını amacı dışında kullanmak ve şahsi hesaplara aktarmakla suçlanan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, hakkındaki yakalama kararı sonrası Bursa'da gözaltına alındı.

Habervitrini12489 Görüntüleme
Bakan Gürlek ilk kez açıkladı! FETÖ’nün yeni nesil casusluk taktikleri neler?
Asayiş

Bakan Gürlek ilk kez açıkladı! FETÖ’nün yeni nesil casusluk taktikleri neler?

FETÖ'nün "Yeni Nesil Casusluk" taktiklerini ilk kez açıklayan Adalet Bakanı Akın Gürlek, örgütün paravan şirketler, sosyal gruplar ve dijital hatlar üzerinden kamufle olmaya çalıştığını belirtti. FETÖ’nün 'güncel yapılanma', 'finans yapılanması', 'yurt dışı yapılanması' ve 'kripto unsurlar' üzerinden varlığını korumaya çalıştığını açıklayan Gürlek, “Ahtapotun kollarını kestik ama tamamen temizleyene kadar durmayacağız' felsefesiyle hareket edilmektedir” diyerek mücadelenin sürdüğünü ifade etti.

Habervitrini12138 Görüntüleme
 Eşini uykusunda boğarak öldürdü
Asayiş

Eşini uykusunda boğarak öldürdü

Olay, geçtiğimiz hafta Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre E.B. (42), gece saatlerinde yatakta uyuyan eşi N.B.'yi (45) iple boğarak öldürdü.a

Habervitrini12292 Görüntüleme