Asayiş
  • 8.10.2008 15:09

‘ALTINLARI DOSTUMLA YEDİM’ SÖZÜ SONU OLDU

SAMSUN’da 15 yıllık eşi 31 yaşındaki Beyhan Kılınç’ı tabanca ile vurarak öldüren 39 yaşındaki Sadık Kılınç, ilk kez hakim karşısına çıktı. Kılınç, “Maddi sıkıntıya düşünce altınları istedim. Verdiği altınlar sahte çıktı. Bana da ‘dostumla yedim kavat’ diyerek yüzüme tükürdü. Gerisini hatırlamıyorum” dedi. Kılınç, 6 yıldır Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü de ileri sürdü.
4 çocuk annesi Beyhan Kılınç, Geçen Temmuz ayında hurda satan kocası Sadık Kılınç ile geçimsizlik nedeniyle tartışıp Çatalarmut Mahallesi’ndeki baba evine taşındı. Genç kadın evden ayrıldıktan 3 gün sonra eşinin yanına giden Sadık Kılınç, paraya ihtiyacı olduğunu ileri sürerek altın bilezikleri istedi. İddialara göre bozdurmaya götürdüğü bileziklerin sahte çıkması üzerine sinirlenen Sedat Kılınç, tabancayla ateş ederek eşini ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Beyhan Kılınç kurtarılamazken, yakalanan Sadık Kılınç tutuklanarak cezaevine gönderildi.
‘CİNSEL HAYATIMIZ BİTMİŞTİ’
Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Kılınç ifadesinde şunları söyledi:
“Eşimle cinsel hayatımızı bitmişti. Bana ‘Sen erkek misin, seninle yatılır mı’ diye konuşuyordu. Son zamanlarda da sürekli telefonla konuşuyordu. Kiminle konuştuğunu sorunca da ‘dostumla’ diyordu. Bu yüzden sürekli kavga ediyorduk. Olaydan bir hafta önce evi terk ederek babasının evine gitti. Boşanma kararı aldık. Maddi sıkıntı içine düşünce çocuklarımız için aldığımız altınlar vardı. Onları bozdurmak istedim ve ondan istedim. Verdiği altınlar sahte çıktı. Geri dönüp tekrar altınları istedim. Bana ‘Ne altını lan kavat. Dostumla yedim hepsini’ diyerek yüzüme tükürdü. Ondan sonra ne yaptığımı bilmiyorum.”
Sadık Kılınç, kendisinin 6 yıldır şizofren hastalığı nedeniyle Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü de öne sürdü. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:37

İLGİLİ HABERLER