Asayiş
  • 24.4.2024 15:36

İstanbul’da ayak ezme cinayeti

Kan donduran olay İstanbul Bayrampaşa'da meydana geldi. Esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını da ödemedi. Çıkan tartışmada; Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti…

İstanbul’da ayak ezme cinayeti: Her şey böyle başladı korkunç görüntü!

Ayak ezme cinayeti tüyler ürpertti. Kanlı olay dün sabah İstanbul Bayrampaşa'da meydana geldi. Geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem Gökhan'ın kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in küçük oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem Gökhan ile Keskin arasında tartışma çıktı.

İstanbul’da ayak ezme cinayeti: Her şey böyle başladı korkunç görüntü!
Bayrampaşa Emintaş İhsan Atlı Sanayi Sitesi'nde, dün sabah saatlerinde bu nedenle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Keskin, Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

O esnada kardeşi Cengiz Keskin'i aradı. Dükkana gelen Cengiz Keskin ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan Keskin (47), kaldırıldığı en yakın özel hastanede hayatını kaybetti. Ercan Keskin'in cenazesi, defnedilmek üzere Giresun'a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi.

"AYAĞINI ARAÇLA EZMİŞLERDİ"
Ercan Keskin'in kardeşi Cengiz Keskin, "Bundan yaklaşık 1 buçuk ay önce, vefat eden abimin küçük oğlunun ayağını araçla ezmişlerdi. Bu olayın ardından aralarında sorunlar başladı. Abim dün 3 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Bu saldırı, öldürmeye teşebbüs anlamına geliyor.

İstanbul’da ayak ezme cinayeti: Her şey böyle başladı korkunç görüntü!

Aldığı yaralar ölümcül nitelikteydi ve sonucunda abimi kaybettik. Olay yerindeydim, abim bana durumu bildirdi. Daha önce dükkan içerisinde küçük çaplı bir saldırıya uğramışlardı. Ben konuşmak için gittiğimde, karşımdakilerin saldırıya geçmek dışında bir niyeti olmadığını gördüm.

Güncellenme Tarihi : 24.4.2024 15:38

İLGİLİ HABERLER