Spor
  • 23.7.2009 17:06

"12 DEV ADAM" İTALYA'DA KAMP KURACAK

İSTANBUL - Her organizasyon öncesi olduğu gibi İtalya'nın Bormio kentinde kampa girecek milliler, burada kondisyon depolayacak.
Şampiyona hazırlıklarını, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda, yardımcı antrenörler Aziz Bekir ve Ertuğrul Erdoğan yönetimindeki idmanda sürdüren (A) Milli Takım, pas ve şut çalışmasının ardından kondisyoner Ozan Şirikçi eşliğinde aerobik temelli ve koordinasyona yönelik antrenman yaptı.
Sakatlığı süren Sinan Güler takımdan ayrı çalışırken, bonservis sorununu gidermeye çalışan Ersan İlyasova bugünkü çalışmada da yer almadı.
Millilerin dün yaptığı antrenmanda yer almayan NBA patentli oyuncu Hidayet Türkoğlu bugünkü çalışmada arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Bu akşam kadroya dahil olması beklenen yıldız oyuncu, arkadaşlarına sürpriz yaparak sabahki çalışmada takımdaki yerini aldı.
(A) Milli Takım'ın bugün yaptığı çalışmayı Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, yönetim kurulu üyeleri Hüsnü Karagözoğlu ve Nuri Tan ile birlikte izledi.
Ahmet Cömert Spor Salonu'na gelen Demirel, su molası veren oyuncularla sohbet ederken, oyuncuların yaptığı espriler sonrası neşeli bir ortam oluştu. Takım oyuncularına kısa bir konuşma yapan Turgay Demirel, millilere hem hazırlık dönemi, hem de şampiyona için başarılar diledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER