Spor
  • 14.8.2009 03:44

'12'DEN VURMALIYIZ!..'

Avni Aker'de ilk resmi maçına çıkacak olan Hugo Broos sahadan zaferle ayrılmaları gerektiğini söyledi. Trabzonspor'un Belçikalı teknik direktörü, "Geçen hafta deplasmanda kazanarak galibiyet sevincini yaşadık. Evimizde oynayacağımız ilk karşılaşmada taraftarımız üzerinde iyi bir izlenim bırakmamız gerekir. Bu maçı şov yaparak farklı kazanmak istemeliyiz. İyi bir skor bize hem moral, hem de güç kazandırır" ifadesini kullandı.

ZAFER YELEN&YATTARA YOK
Diyarbakır'da 6 eski Trabzonsporlu oyuncunun oynadığını öğrendiğini belirten Broos, "Bize karşı motivasyonları yüksek olabilir. Buna izin vermemeliyiz" dedi. Bu arada Trabzonspor Kulüp Doktoru İhsan Alioğlu sakat olan Zafer Yelen ve Yattara'nın Diyarbakır maçında oynayamayacağını söyledi. Alioğlu, Gökhan'ın sakatlığının geçtiğini vurgulayarak, "Ama idman eksikliği var. Alanzinho ve Selçuk ise oynayabilir" diye konuştu.

AVNİ AKER'DE GOLLERİMİ SIRALAYACAĞIM
Umut Bulut, Avni Aker'de bu sezon oynayacakları ilk maçta mutlaka gol atacağını söyledi. Gökhan Ünal'ın sakatlığının yeni geçmesi nedeniyle ilk 11'de oynaması beklenen Trabzonsporlu oyuncu, "Bizim için kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç önemli. Geçen sezon şampiyonluğu evimizde kaybettiğimiz puanlarla kaptırdık. Diyarbakır önünde gollerimi sıralayacağım. Bu sezon benim için çok önemlidedi.

TAKTİK İDMANI YAPTILARTAKTİK
Trabzonspor, D.Bakırspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. A Milli Takım'dan dönen Onur ve Ceyhun da idmana katılırken Bordo-Mavili oyuncular taktik çalışması gerçekleştirdi.

GABRIC HEYECAN İCİNDE
Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric, ilk kez forma giyeceği Diyarbakırspor maçını iple çektiğini söyledi. Çok heyecanlı olduğunu belirten Gabric, "İlk maçında kendimi göstermeliyim" dedi.

ROTA MEHMET BATDAL
Trabzonspor transfere doymuyor. Bordo-Mavili ekip forvete bir takviye daha yapmak isterken rotayı bu kez Bucasporlu Mehmet Batdal'a çevirdi. İzmir kulübüne 500 bin TL'ye kadar bonservis bedeli vermeyi gözden çıkaran Trabzon, Buca'nın 750 TL'de diretmesi üzerine sıkıntı yaşıyor. 2 kulüp arasında pazarlıklar devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER