Asayiş
  • 18.7.2009 02:05

16'LIK KIZA ÖNCE KENDİ TECAVÜZ ETTİ SONRA 3 ARKADAŞINI DAHA ÇAĞIRDI

ADAPAZARI'nda bir süreden beri arkadaşlık yaptığı 16 yaşındaki B.K.’ya, götürdüğü bir köy evinde tecavüz ettikten sonra, telefonla çağırdığı 3 arkadaşına daha tecavüz ettirdiği ileri sürülen 19 yaşındaki S.A. ile arkadaşları tutuklandı.

Olay Akyazı Menduhiye Köyü yolunda aracıyla giden bir sürücünün, genç kızı akşam saatlerinde yol kenarında perişan halde görmesiyle ortaya çıktı. Sürücü, tecavüze uğradığını söyleyen kızı jandarma karakoluna götürerek teslim etti.

Burada ifadesi alınan B.K., Çaybaşı Yeniköy Mahallesi’nde oturduğunu ve olay günü erkek arkadaşı 19 yaşındaki S.A. ile buluştuğunu belirterek, “Birlikte gezdik. Daha sonra beni bir eve götürdü. Burada karşı çıkmama rağmen benimle zorla ilişkiye girdi. Ardından arkadaşlarına telefon edip onları da çağırdı. Bir süre sonra 3 arkadaşı eve geldi ve bana sırayla tecavüz ettiler. Ardından beni arabaya alıp köy yoluna attılar” dedi.

Genç kızın ifadesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri S.A. ile arkadaşları R.A. (18), M.K. (18) ve M.Ç.'yi (18) yakaladı. Suçlamayı kabul etmeyen 4 genç, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. B.K. ise anne ve babasının ayrı olması nedeniyle Sakarya Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü’ne teslim edilerek koruma altına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER