Asayiş
  • 18.7.2009 00:32

KARISINA SARKINTILIK YAPAN ADAMI POMPALI TÜFEKLE KOVALAYIP ÖLDÜRDÜ

BALIKESİR'in Edremit İlçesi’nde 45 yaşındaki Cesur Kırbaş, eşine sarkıntılık ettiğini öne sürdüğü 49 yaşındaki Ercan Özbayraktar'ı kovalayıp pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında İbrahimce Mahallesi'nde meydana geldi. Pazarcı Cesur Kırbaş, eşine sarkıntılıkta bulunduğunu iddia ettiği kendisi gibi pazarcılık yapan Ercan Özbayraktar ile tartıştı. İki pazarcının arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın şiddetlenmesi üzerine Özbayraktar, yanında bulundurduğu çakı ile Kırbaş'ın omzundan ve karnından bıçaklayarak kaçtı. Evde bulunan ruhsatlı pompalı tüfeğini alıp gelen Kırbaş, kendisini bıçaklayan Özbayraktar'ın peşine düştü. Özbayraktar'ı Akçay Caddesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun yakınlarında sıkıştıran Kırbaş, pompalı tüfek ile ateş açtı. Göğsünden ve karnından 3 ayrı yerden saçmalarla yaralanan Özbayraktar, 112 Acil Servis ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kaçan Kırbaş, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kırbaş'ın sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceğini belirtild.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER