Spor
  • 9.8.2009 03:21

3 YILDIZDAN FENER'E YEŞİL IŞIK...

Fenerbahçe stoper transferi için geri sayıma başladı. Sarı-Lacivertli ekip karar anına yaklaştıkça adaylar da iyice su üstüne çıkmaya başladı. Fenerbahçe'nin Wolfsburg'un Portekizli oyuncusu Ricardo Costa, Sao Paulo takımında forma giyen Miranda ve Schalke'nin tecrübeli Brezilyalısı Marcelo Bordon'dan birisini kadrosuna katacak. Bu 3 stoperle de anlaşma sağlandı. Kesin kararı 2-3 gün içinde teknik direktör Daum verecek.

KULÜPLERİYLE DE ANLAŞMA TAMAM
Bu futbolcuların kulüpleriyle bonservis sorununun halledildiği gelen haberler arasında. Bordon ile Ricardo Costa'nın bonservis bedelinin 3 milyon Euro civarında olduğu, Brezilyalı Miranda de Souza'nın ise bu rakamın biraz üzerinde olduğu belirtiliyor. Bu arada Alman basını da Schalke'de forma giyen Bordon'un F.Bahçe ile görüştüğünü doğruladı.

DENİZLİ'DE FENER ALAYI
Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında bugün Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, dün bu kente gitti. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle birlikte saat 17.30'da Çadak Havaalanı'na inen Sarı-Lacivertli kafileyi muhteşem bir taraftar topluluğu karşıladı. Fenerbahçe kafilesi, daha sonra taraftarların oluşturduğu konvoy ve onların tezahüratlarla kalacakları Anemon Oteli'ne gitti.

TOPUZ'LA 30 DAKİKA
Fenerbahçe'ye olaylı bir şekilde transfer olan ancak ancak resmi ve özel maçlarda bir türlü ilk 11'e giremeyen Mehmet Topuz, bugün de Denizlispor maçına yedek olarak başlayacak. Sakatlığı geçen ve kadroya alınan yıldız futbolcuya Daum'un 60. dakikadan sonra şans vereceği öğrenildi.

HAYALLERİM GERÇEK OLDU
FIFA'nın yaptığı yeni düzenlemeyle Türk Milli Takım formasını giymeye hak kazanan Önder, "Milli forma hayalimdi. Ukrayna maçı için yapılan davet bana gurur verdi" dedi. Genç futbolcu, "İlk hedefim F.Bahçe'de direkt oynamak. Bunu başarırsam Milli Takım'a tekrar çağrılırım" ifadesini kullandı.

EMRE&GÖKHAN FORMAYI KAPTI
Sakatlıkları nedeniyle perşembe günü oynanan Honved maçına götürülmeyen Gökhan Gönül ile Emre Belözoğlu, bugün Denizlispor'a karşı ilk 11'de yer alacaklar. Dizindeki ağrının geçtiğini söyleyen Gökhan, "Honved maçında tedbir amacıyla oynamadım. Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:51

İLGİLİ HABERLER