Gündem
  • 14.2.2018 00:11

Abdulhamid Han'ın torunu Nilhan Osmanoğulu PÖH'ü ziyaret etti

SULTAN 2'nci Abdulhamid'in beşinci kuşak torunu Nilhan Osmanoğulu, Şanlıurfa'da 'Sultan Abdulhamid’siz Bir Asır' programında dedesini anlattı.
Sultan Abdulhamid’in ölümünün yüzüncü yıldönümü nedeniyle Karaköprü Belediyesi tarafından 'Sultan Abdulhamid'siz Bir Asır' programı düzenledi. Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda düzenlenen ve Orhan Karaağaç’ın moderatörlüğünde düzenlenen programda; Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve eşi Güler Baydilli, İl Müftüsü İhsan Açık ve vatandaşlar katıldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak her ay rutin olarak kültür ve sanat etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Başkan Baydilli, "Sultan Abdulhamid vefatının 100'üncü yılında onu anmak, anlamak ve tanıma, onun vizyonunu, misyonunu, dünyaya bakış açısını ve ufkunu en iyi şekilde anlamak için torunu Nilhan Osmanoğlu’nu konuk ettik” dedi.

Başkan Baydilli’nin konuşmasının ardından Nilhan Osmanoğlu, dedesi Sultan Abdulhamid’in hayatını anlattı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, programın sonunda Nilhan Osmanoğlu ve moderatör Orhan Karaağaç’a günün anısına plaket verdi. 

Polis Özel Harekat'ın "Osmanoğlu" karesi

Şanlıurfa’daki konferansının ardından Nilhan Osmanoğlu’nun sosyal medyada paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.

Osmanoğlu, Twitter’da “Bir ölür bin diriliriz! Afrin’e gidecek özel harekat polislerimiz #pöh Dualarınızı beklerler, zorlu sürece henüz girdik. Allah yollarını açık etsin. Ayaklarına taş değdirmesin. Muzaffer olalım Allah’ın izni ile. Bu kan hiç değişmedi Elhamdülillah” mesajıyla Şanlıurfa Polis Özel Harekat polisleriyle birlikte fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta eşi Mehmet Behlül Vatansever de yer aldı.

Fotoğrafta “Şanlıurfa Polis Özel Harekat”, “Bir ölür bin diriliriz” yazıları dikkat çekerken, Yeşil Üç Hilal Osmanlı Bayrağı ve Türk Bayrağı da görüldü.

Güncellenme Tarihi : 14.2.2018 02:18

İLGİLİ HABERLER