Spor
  • 19.9.2014 16:44

Abdurrahim Albayrak'tan Aysal'a çağrı var

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, “Ünal Aysal seçim kararı almakla en doğru işi yaptı. Ben göreve hazırım. Ancak, tek başıma gelmem. Ali Dürüst ile beraber çok iyi hizmetler yapacağıma inanıyorum” dedi.

Galatasaray taraftarının en sevdiği isimlerden biri olan Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı kulüpte yeniden görev almaya hazır olduğunu ancak bunun için bir şartının olduğunu söyledi. CNBC-E kanalına konuşan Albayrak, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın erken seçim kararı almakla en doğru işi yaptığını savundu. Albayrak, şöyle konuştu:
“Erken seçim kararı benim için sürpriz olmadı. Açıkçası bunu bekliyordum. Ünal Aysal, en doğrusunu yaptı. Bence Ünal Aysal, Galatasaray için hizmet etmeye devam etmelidir.

Yeniden görev almayı çok isterim. Ancak tek başıma asla bir yere gitmem. Ali Dürüst ile hizmet etmeye hazırım. Galatasaray’ın geleceği, menfaatleri için ben olmasam da olur. Ama Ali Dürüst’ün olması gerektiğini söylüyorum. Kendimden daha çok onun olmasını istiyorum. Ben ondan çok şey öğrendim. Ali Dürüst olmadan Galatasaray yönetimine girmem.

“KELLEMİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIM”
Elini değil, kelleni Galatasaray için taşın altına koyma zamanıdır. İnşallah kellesini taşın altına koyanlardan biri ben olurum. Buna hazırım. Ali Dürüst ile beraber çok iyi hizmetler yapacağıma inanıyorum. Yönetimde olduğumuz zaman günde 10 kez konuşurduk. O TT Arena’da ben Florya’da idim. Ben o dönem başkan Ünal Aysal’ın çok mutlu bir başkanlık yaptığını düşünüyorum. Ancak bazı arkadaşlar başkanı yanlış etkiledi. Galatasaray’da ‘idman biter ceketini alır gidersin’ zihniyeti olursa başarı olmaz. Geçen yıl Florya’ya gittim ne Mancini, ne masör, ne de çimci görebildim. Halbuki bütünlük ve aile olgusu şart.

“ÜNAL AYSAL YENİ BİR EKİPLE YOLA DEVAM ETMELİ”
Ben Galatasaray’ın geleceği için Ünal Aysal devam etmeli diyorum. İyi bir ekip kurarsa çok daha başarılı olacağına inanıyorum. Birlik ve beraberlik için herkesin taşın altına elini değil kellesini koyması gerekli. Galatasaray’a hizmet ibadettir. Hizmetten, ibadetten kaçılmaz. Ünal Aysal, ekibini kurarken kimsenin etkisinde kalmamalı.”

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:42

İLGİLİ HABERLER