Yaşam
  • 7.12.2013 16:22

Adana’da Hülya Avşar rüzgarı

Adana’da kendi adına düzenlenen tenis turnuvasının kupa törenine katılan Hülya Avşar, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen Hülya Cup Adana Özel Seri Senior Tenis Turnuvası’nın kupa töreni, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) gerçekleştirildi. Turnuvanın açılışında olduğu gibi kapanışında da tenis severleri yalnız bırakmayarak törene katılan Hülya Avşar, 245 sporcunun yer aldığı turnuvada dereceye girenlere ödüllerini verdi. Sempatik tavırları ile beğeni toplayan Avşar, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen minikleri de kırmadı.

Hayranlarına bol bol imza dağıtan Avşar’a, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından ‘köstekli saat’ hediye edildi.
Avşar, törende yaptığı konuşmasında yine Adana’da olmaktan dolayı büyük keyif aldığını belirterek, “Burası bana İstanbul’dan sonra çok keyifli geldi, paltomu çıkardım. İnşallah her seferinde birlikte oluruz. Sizlerin katkısı ile bu sene burslu çocuklarımız milli takıma seçildiler. Biliyorsunuz Hülya Cup’ın amacı da burslu çocuklar. Onları yurt dışına gönderiyoruz. Hepsi de şampiyon olarak dönüyor. Onların başarısında buradaki herkesin katkısı var. Allah herkesten razı olsun. İnşallah Wimbledon’da da bir sporcumuz olacak, yine hepinizin sayesinde” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tören, dans gösterileri ile devam etti. Törendeki salsa gösterisi büyük beğeni toplarken, özel bir televizyon kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jüri üyesi de olan Avşar, gösteriye, ‘yıldızlı evet’ verdiğini söyledi.
Törenin ardından üzerini değiştiren Avşar, tenis kortuna çıktı. Milli sporcu İpek Soylu ile eşleştiği maçta, dereceye giren tenisçiler ile maç yapan Hülya Avşar, attığı sayılar ile alkış topladı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:38

İLGİLİ HABERLER