Asayiş
  • 25.1.2014 17:50

Adana'da 'Kız' kavgası, 1 ölü, 8 yaralı

Kavgaya karışan 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Uçak Mahallesi 43044 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Deniz T. arkadaşı Can Ç. ile sokakta yürüdüğü sırada yanına 4 kişi geldi. Kız meselesi yüzünden tartışan gençler, bıçak ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Kavgada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Deniz T., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.
Kavgayı haber alan Deniz T.'nin kuzeni Ali B. ise, saldırıyı gerçekleştiren Mustafa K. ve V.Y.’nin Şakirpaşa Mahalle Muhtarlığı’nın bulunduğu parkta olduğunu öğrendi. Ali B., arkadaşları Yusuf G. ve Kadir A. ile parka gitti. Burada çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada ise her iki gruptan 6 kişi yaralandı. Kavgaya karışanlardan bazıları olay yerinden kaçarken, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS, ŞÜPHELİLERİ HASTANEDEN TOPLADI
Ayakta tedavi edilen yaralılar, ifadesi alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, sabaha karşı Şakirpaşa Mahallesi’nde 10 adrese operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanarak Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler, susma haklarını kullanarak ifade vermedi. İşlemleri tamamlanan biri çocuk 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:12

İLGİLİ HABERLER