Spor
  • 22.8.2009 14:22

"ADIMI DAHA SIK DUYACAKSINIZ!"

Ligde ve Avrupa'da sergilediği performansla göz dolduran Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı Andre Santos iddialı ve samimi açıklamalarda bulundu. Kaydettiği goller ve oynadığı futbolla kısa sürede taraftarın sevdiği isimler arasına giren Santos, yoğun bir tempoda başarılı olabilmek için takım arkadaşlarıyla mücadele ettiklerini vurguladı.

"Daha yeni başladım" diyen Santos, "Artık Avrupa'daki başarılarımla ismimi çok daha sık duyacaksınız" ifadesini kullandı.

Ülkesinden gelen gazetecilere takımdaki yabancıların İstanbul'dan kentteki özel yaşamdan sürekli övgüyle bahsettiğini belirten Santos, "Ancak Fenerbahçe'yle öyle yoğun bir başlangıç yaptım ki, İstanbul'un henüz hiçbir yerini görmedim. Maçtan maça koşuyoruz. Bu süreç bir süre daha böyle devam edecek. Açıkçası yaşadığım şehri çok merak ediyorum. Ama bir süre daha İstanbul'u tanımaya fırsat bulacağımı sanmıyorum" dedi.

Santos son olarak, "Türkiye'de insanlar gelir gelmez beni omuzlara aldılar. Herkes sevgi gösterisinde bulunuyor. Ben de bana güvenenleri mahcup etmemeye çalışıyorum. Kısa sürede uyum sağladım. Bunda beraber oynadığım arkadaşlarımın payı çok büyük. Yakında Avrupa'da yakaladığım başarılarla Brezilya'da adımı sıkça duyacaksınız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER