Spor
  • 22.8.2009 14:19

KEİTA 'NİYET'LENDİ!

Sarı-Kırmızılı takımda Levadia Tallinn ile oynanan maçın yıldızı olan, attığı 2 muhteşem gol ve oynadığı güzel futbolla göz kamaştıran Abdul Kader Keita’nın hafta içinde hocası Frank Rijkaard’dan özel bir ricada bulunduğu ortaya çıktı.

Florya’daki imza töreni sırasında tribünleri “Selamün aleyküm” şeklinde selamlayan, boynunda üzerinde Allah yazılı kolye taşıyan Fildişili oyuncunun, Ramazan ayı nedeniyle Rijkaard’ın kapısını çalarak, oruç tutması için kendisine izin verilmesini istediği öğrenildi. Keita’nın “Hafif antrenman yaptığımız hafta başlarında ve izin günlerimde oruç tutmak istiyorum” dediği, Frank Rijkaard’ın da “Performansını etkilemeyecekse, benim için herhangi bir sorun yok. Seçim senin” yorumunu yaptığı öğrenildi.

-DAHA ÖNCE ÇOK TARTIŞILMIŞTI-

Ramazan ayı sebebiyle Keita gibi birçok futbolcunun da oruç tutmaya niyetli oldukları ve teknik heyetin de sadece maç günlerinde ve çift antrenman yapılacağı günlerde oruç yasağı getirdiği ifade edildi. Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’da Ramazan’da oyuncuların oruç tutup tutmamaları tartışılmış, özellikle bu ay içinde alınan sürpriz sonuçlar, futbolcuların niyetli olmalarına bağlanmıştı. Frank Rijkaard’ın bu konudaki hassasiyeti ise Sarı-Kırmızılı oyuncular tarafından takdirle karşılandı

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER