Yaşam
  • 20.10.2008 17:59

AİLESİNE SÜRPRİZ YAPMAK İSTEYEN ASTEĞMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

YASİN ERDEM
KARABÜK - Piyade Asteğmen olarak KKTC Güzelyurt 39. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığında vatani görevini yapan P. Asteğmen Talih Gezer (24), geçen Cumartesi günü birliğinden 10 gün yıllık izin alarak gece saat 04.40 sıralarında özel bir araç ile havalimanına gittiği sırada Güzelyurt- Lefkoşe yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. İkisi kız toplam 5 kardeşi bulunan Asteğmen Talih Gezer'in (24) nişanlı olduğu ve 4 ay sonra dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi.
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nden makine mühendisi olarak mezun olan Gezer'in ailesine sürpriz yapmak için izin aldığı, birlikten beraber çıktığı arkadaşı ile kaza geçirdiği belirtildi. Talih Gezer, Karabük Ulu Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Talih Gezer'in (24) nişanlısı Sibel Sekman'ın feryatları yürekleri dağladı. Başında sürekli bayan astsubayın beklediği Sibel, sürekli nişanlısının resmini öperek teselli olmaya
çalıştı. Askerler tarafından taşınan tabutuna bakarak, "Beni bırakıp gitme Talih, Ben sensiz ne yaparım. Sana doyamadan bıraktın beni, Beni de al götür, ne olur gitme" diye yaptığı feryatları törene katılanları duygulandırdı. Törenin ardından asteğmenin cenazesi Safranbolu Hıdırlıktepe Mezarlığında toprağa verildi.
P. Asteğmen'in cenaze törenine Karabük İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Naci Bakırcı, Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER