Gündem
  • 17.4.2019 12:53

AK Parti'den Fatih Portakal'a çok sert cevap!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Fatih Portakal da birilerinin oyununa gelmiş diye düşünüyorum. Sanki biz düzmece bilgi ve belge hazırlıyoruz. Bunu böyle yansıtmanın amacı ne?" dedi.

AK Parti, İstanbul seçimlerinin iptali ve seçimin yenilenmesi için dün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) olağanüstü itirazda bulunmuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, parti genel merkezinde medya kuruluşlarının Ankara temsilcileri ile bir araya geldi.

"Sanki düzmece belge bilgi hazırlıyoruz gibi yansıtmanın anlamı ne?"

Yavuz, Fatih Portakal'ın sosyal medyada paylaştığı bir videodan bahsederek "Bunu FETÖ unsurları ile aynı anda söyledim ama o anlamda ithamım yok. Bir video paylaşmış pot üstüne pot kırmaya devam diye videomu yayınlamış. Basın açıklamasında bulunduktan sonra cevap veriyorum basın mensupları bazı şeyler soruyor cevap veriyorum bir kısmı dışarıda kalmış basın mensuplarının arkadaşlar özür dilerim farkı söyleyip gidecektim dedim gittim. Bunda ne var? Sanki biz düzmece belge bilgi hazırlıyoruz gibi yansıtmanın anlamı ne? Birileri yakaladık diyor. FETÖ unsurları bunu sunuyor servis ediyor." diye konuştu

Güncellenme Tarihi : 17.4.2019 12:54

İLGİLİ HABERLER