Yaşam
  • 12.10.2006 07:43

AKKAYA'DAN 'HAKARETİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ' ŞİKAYETİ!..

Manken Deniz Akkaya İstanbul Ticaret Odası Eski Başkanı Mehmet Yıldırım'ı "hakareti alışkanlık haline getirdi" diyerek ikinci kez savcılığa şikâyet etti.

Akkaya ile Yıldırım arasındaki "Ahlaksız Teklif" kavgası 2002'nin nisan ayında başlamıştı. Akkaya'nın söylediği iddia edilen "Bir işadamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti" sözlerinin ardından Yıldırım, "İşadamı ekonomiyi de bilir, piyasa fiyatlarını da, kimseye değerinden fazla para vermez. Bence o hanım iyi bir pazarlamacı değil" demişti. Akkaya da Mehmet Yıldırım aleyhine,100 bin YTL'lik manevi tazminat davası açtı. Avukatı aracılığıyla uzlaşma talebini ileten Yıldırım gazetecilerin uzlaşıp uzlaşmayacağı sorusu üzerine ise, "Akkaya, 'Basının önünde özür dilesin' demiş, Eğer iş daha uzarsa ben de 'Deniz Akkaya kaç para ediyor diye' bilirkişi isterim" deyince gerginlik yine tırmandı.

MEVKİ SUÇLAMASI

Bu sözlerin ardından Akkaya "Sanık, mevkisinin sağladığını düşündüğü korumanın güvencesiyle hakareti alışkanlık haline getirmiştir" diyerek Yıldırım hakkında önceki gün Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

/CANAN YILMAZ - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:31

İLGİLİ HABERLER