Asayiş
  • 1.7.2009 16:45

ALACAK ÇATIYA ÇIKARTTI !

ORHAN AKIN-EDİP TEKİN /BURSA

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Düzce'den Bursa'ya gelen Davut Kan (35), BUTTİM İş Merkezi'ne gelerek, tekstilciden alacağı olan 3 bin 500 TL'yi istedi. Tekstilcinin "Param yok" demesi üzerine sinirlenen 5 çocuk babası Kan, soluğu binanın çatısında aldı. 5 katlı binadan atlamaya kalkışan Kan için polis, itfaiye ve 112 ekipleri seferber oldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, şahsın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. İtfaiye vinci ile yanına ulaşılmaya çalışılan Kan, uzun süre ikna edilemedi. Vincin kendisine yaklaştırıldığını fark eden Kan, binanın diğer ucuna gitti.

Polisler yanına yaklaşmak istediği sırada çatının ucuna kadar gelen Kan, aşağı sarktı. Vatandaşların cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştığı şahıs, polislerin devreye girmesiyle parasının bir kısmını tahsil edince intihar teşebbüsünden vazgeçerek aşağı indi.

İfadesi alınan Davut Kan, Düzce'den 3 defa Bursa'ya geldiğini, ancak bir türlü alacağını tahsil edemeyince bunalıma girdiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER