Spor
  • 20.3.2009 03:59

ALEX: 'FORM DURUMUMUZ İYİ AMA!..'

Fenerbahçe bugün Bursa'da çok kritik bir sınava çıkarken, sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek olan Alex, özeleştiride bulundu. "Biz rakibe değil, rakip bize önlem almalı" diyen Brezilyalı yıldız, "En iyi oynadığımız maçlarda bile sıkıntı yaşıyoruz. Bu durum biraz da psikolojik. Rakibimiz orta sahada biraz top çevirince panik yapıyoruz" dedi.

FORM DURUMUMUZ İYİ AMA!
Çekindiklerini belli ettikleri zaman rakiplerinin cesaret kazandığını ifade eden Alex, şöyle devam etti: "Böyle olunca rakip de üzerimize daha çok geliyor ve bize sıkıntı yaşıtıyorlar. Golü bulduktan sonra bile bu durum devam ediyor. Artık daha cesur olmamımızın zamanı geldi. Takım olarak form durumumuz iyi. Kocaeli maçında bu böyleydi ama ne yazık ki puan kaybettik."

KİŞİLİĞİMİZİ YANSITMALIYIZ
Yeniden bir galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını ifade eden Alex, sözlerini şöyle tamamladı: "Önümüzde Bursa, Eskişehir ve Galatasaray maçları var. Bu maçları kazanırsak şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz. Ligde her takım puan kaybediyor ama biz artık kaybetmemeliyiz. Yapmamız gereken şey kişiliğimizi sahaya daha iyi yansıtmak."

VOLKAN'IN AKLI KARISIK
F.Bahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in yakın çevresine, takımda kalmayı istediğini ancak yönetimin şartlarının çok katı olduğunu söylediği iddia edildi.

ANLAŞMAK ZOR
F.Bahçe'yi sevdiğini ifade eden Volkan, "Ama yönetim ödeme şartlarında taviz vermiyor. Bu durumda anlaşmak zor ama ben sonuna kadar anlaşma zemini arayacağım" dedi.

KAZIM'A SON DARBE!
3 maç aradan sonra Kocaeli maçı kadrosuna alınan ve sahaya ilk 11'de çıkan Kazım Kazım yine kadro dışı kaldı. Aragones'in açıkladığı 20 kişilik maç kadrosunda adı geçmeyen Kazım'ın büyük bir şok yaşadığı öğrenildi. Kazım ile birlikte Maldonado ve sakat Alex de kadroda yer almadı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER