Spor
  • 20.3.2009 04:03

'SİVAS'I YENERSEK ŞAMPİYON BİZİZ!..'

Mustafa Denizli, Sivasspor'u devirmek için planlarını yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü öncelikle orta saha kontrolünü ele geçirerek rakibe karşı üstünlük sağlamayı hedefliyor. Orta saha oyuncularından sürpriz uzun paslarla rakip defansın arasına adam kaçırmalarını isteyen tecrübeli hocanın, "Orta sahayı ele geçirdiğimizde maçı kazanma yolunda en önemli hamleyi yaparız. Sizlerden bu konuda özel bir gayret istiyorum" dediği öğrenildi.

KAMANAN'A ÖNLEM
Duran toplar üzerinde de oyuncularına çalışmalar yaptıran Denizli idmanlarda Tello'nun ortalarında Nobre ve Bobo ile gol bulmayı planlıyor. Savunma için de tedbirler alan Denizli'nin futbolcularından iyi kademe yapmalarını istediği belirlendi. Bu arada Sivassporlu Kamanan'dan çok çekinen başarılı hoca bu oyuncu için özel önlemler almayı düşünüyor.

BU ŞANS KACMAMALI
Beşiktaş'ın Sivas doğumlu yıldızı İbrahim Toraman, tarihi bir fırsat ele geçirdiklerini söyledi. Siyah- Beyazlı oyuncu, "Sivaslı olarak Sivasspor'un durumu beni mutlu ediyor. Çünkü geldikleri nokta mükemmel. Ancak Beşiktaş olarak bizim hedeflerimiz var. Şampiyonluk şansı ayağımıza kadar geldi. Bu fırsatı kaçırmamalıyız" dedi. Bu maça kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan İbrahim Toraman, "Liderliği ele geçirmeyi çok istiyoruz. Bu zorlu maçtan zaferle ayrılacağız" diye konuştu.

SiVAS'I YENERSEK ŞAMPiYON BiZiZ
Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Nobre, Sivasspor maçının çok önemli olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı oyuncu, "Kazandığımız takdirde şampiyonluk yarışında dev bir adım atacağız" diye konuştu.

HIRSIMIZ ÇOK FAZLA
Sivas'ın bu sezon sahasında yenilmemesinin hiç önemli olmadığını vurgulayan Mert Nobre, "Bu bizi daha da hırslandırıyor. Kazandığımız takdirde kesin şampiyonuz" dedi.

BEŞİKTAŞ'A UÇAK ŞOKU
Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak kötü hava koşulları nedeniyle Sivas yerine Kayseri'ye inmek zorunda kaldı. Burada hava koşullarının düzelmesini bekleyen kafile daha sonra otobüsle Sivas'a gitmek zorunda kaldı. Yöneticiler ise minübüsle yola devam etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER