Asayiş
  • 19.12.2004 00:17

ALİ AVNİ BALKANER'İ POLİS HER YERDE ARIYOR...

HASAN ÖRNEKOĞLU
İSTANBUL - Yurtbank davası kapsamında "Tahsis edilmemesi gereken kredi açılmasını sağlamak suretiyle dolandırıcılık, Fiduaciary işlemler (inançlı işlemler) nedeniyle zimmet, Off-shore hesapları üzerinden bankanın vasıta kılınmak suretiyle dolandırıcılık" suçlarından 34 yıl 7 ay ağır hapis ve 69 trilyon lira ağır para cezasına çarptırılan Ali Avni Balkaner hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan tutuklama müzekkeresi polise ulaştı. Polis, Balkaner'in yakalanması için harekete geçti.


İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dünkü duruşmaya katılan Ali Avni Balkaner, ifade verdiği sırada fenalaşmış, korumalarının yardımıyla salonun dışına çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hapis cezasına çarptırılan Balkaner'in tutuklanması için tutuklama müzekkeresi hazırlamıştı.


Hazırlanan müzekkere, bugün polise ulaştı. Müzekkereyi alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Balkaner'in yakalanması için düğmeye bastı. Ali Avni Balkaner'in her yerde arandığı ve görüldüğü yerde gözaltına alınacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:28

İLGİLİ HABERLER