Spor
  • 25.12.2006 19:32

ALİ ŞEN: "ŞAHİN ELİNDEKİ BELGELERİ DERHAL AÇIKLAMALI"

BODRUM - Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, 2005-2006 sezonunun son haftasında oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçında Futbol Federasyonu'nun hatalı davrandığı yönünde elinde belgeler olduğunu söylediğini belirterek, ''Sayın bakanın bu belgeleri derhal açıklaması gerekiyor'' dedi.
     Bodrum'un Yalıkavak beldesindeki evinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ali Şen, siyasilerin kendi işlerine bakarak spora müdahale etmemelerini de isteyerek, şöyle konuştu:
     ''Sayın Mehmet Ali Şahin, sevdiğim bir kişidir. Diyor ki, 'Özerklik sultanlık değildir'. Onu kabul ediyorum. Yalnız sayın Mehmet Ali Şahin, Denizlispor-Fenerbahçe maçında futbol Federasyonu'nun hatalı davrandığı yönünde elinde belge olduğunu söyledi. Sayın bakan bunu derhal açıklamalıdır. Bundan daha büyük rapor yok. Aziz Yıldırım, daha önce açıklamıştı. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gasp edildi demişti. Eğer Haluk Ulusoy böyle bir suç işlediyse bir saniye bile orada duramaz. Futbol Federasyonu da orada duramaz. Bakan mademki benim elimde belge var dedi, çıkıp bunu derhal açıklaması lazım.''
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:21

İLGİLİ HABERLER