Yaşam
  • 20.9.2007 09:37

AMBULANSIN İÇİNDE TARAFATAR ÇIKINCA.....

Boğaziçi Köprüsü'nü kullanarak Anadolu Yakası'na emniyet şeridinden giden bir ambulanstan şüphelenen polis ekipleri, aracı durdurdu.
      Fren lambası yanmayan ancak emniyet şeridinden tepe lambasını yakarak giden 34 AZ 2863 plakalı özel bir şirkete ait ambulansın içine bakan polis, hasta yerine 3'ü personel 7 kişiyle karşılaştı.x Fenerbahçe- İnter maçı için stadyuma gittikleri öğrenilen 4 kişi ile birlikte hasta nakil aracı Boğaziçi Köprüsü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne çekildi. Ambulans sürücüsü Halit Söylemez'e, "emniyet şeridini ihlalden" 108 ytl. para cezası kesilirken, araç, "ışık donanımı yetersiz olduğu" ve "trafik muayenesi yapılmadığından" dolayı eksiklikler giderilinceye kadar trafikten men edilerek Altunizade otoparkına çekildi.
      Trafik Müdürlüğü'nden çıkan sürücü Halit Söylemez basın mensuplarına tepki gösterip saldırmak istedi. Söylemez, ambulansın, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından stadın dışında görev yapması için kiralandığını, içindeki kişilerin de maçta görevli olduklarını öne sürdü. Ambulansın hasta taşıma bölümünde oturan ikisi Fenerbahçe formalı 4 kişi ise hiç bir açıklama yapmadan Trafik Müdürlüğü'nden ayrıldı. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER