Yaşam
  • 24.5.2006 08:15

'ANAL SEKS' ARAMASINDA TÜRKİYE İLK SIRADA

İnternetin önde gelen arama motorlarından Google'da, farklı başlıklar altında seks konusunda en çok arama yapan ilk 10 ülkeden 6'sının Müslüman ülkeler olduğu tespit edildi.

Buna göre, listenin ilk sırasında Pakistan, ikinci sırada ise Mısır yer alırken, Türkiye listenin 8'inci sırasında yer alıyor. Listedeki tek Avrupa ülkesiyse, 10'uncu sıradaki Polonya. 'Gay seks' başlığı altında en çok arama yapan ülkeler arasında birinci sırada Filipinler var. İkinci Suudi Arabistan yer alırken Türkiye bu kategoride 7'nci sırada yer buldu... 'Grup seks' başlığında birinciliği Hindistan ve Suudi Arabistan paylaşırken, Türkiye ise 8'inci sırada bulunuyor.

ÇOCUK PORNOSUNDA İLK DÖRTTE

Türklerin arama yaptığı başlıklardan biri de hayvanlarla, özellikle de atlarla seks... Burada birinci sırayı yine Pakistan alırken Türkiye üçüncü oldu. Türkiye'nin listede birinci olduğu tek başlık ise anal seks. Türkiye'yi; Romanya, Yeni Zelanda, Kanada ve ABD izliyor. Oral seks konusundaki arama sıralamasındaki tek Müslüman ülke olan Türkiye, 10 ülke arasında 4'üncü sırada yer alıyor. Araştırmanın en dehşet verici başlıklarından biri de, 'çocukla cinsel ilişki.' Bu konuda en çok araştırma yapılan ülke Pakistan. Türkiye ise bu alanda dördüncü sırada.

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:14

İLGİLİ HABERLER