Yaşam
  • 22.6.2006 11:47

ANGELINA JOLIE ANKARA'YA GELİYOR MU?

 Dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı, The Glocal Forum adlı kuruluş tarafından organize edilen toplantıya "yeni doğum yaptığı" için katılamayacağını bir mazeret mektubuyla bildirdi.
      AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kentler arası barışı hedefleyen "The Glocal Forum" adlı kuruluş, Başkentte 30 Haziranda "Medeniyetler Buluşması" isimli bir toplantı gerçekleştirecek.
      Bu yıl beşinci kez düzenlenecek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yapacağı bildirilen toplantıda, dünyanın dört yanından 44 şehrin belediye başkanı, Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler, UNICEF, Habitat ve 40 uluslararası örgütün temsilcisi ile 100 civarında sanatçı, iş adamı ve sivil toplum örgütü yetkilisi bir
      araya gelecek.
      Etkinlikte, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra, Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Frannie Lautier ve İspanya Dışişleri Bakanı Miguel Angel Moratinos da birer konuşma yapacak.
      Ayrıca konferans bünyesinde Kardinal Eminence Walter Kasper, Yahudi Konseyi Başkanı Hahambaşı Israel Singer ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun başkanlıklarında tek tanrılı dinlerin hoşgörüsünü öne çıkaran ortak bir oturum gerçekleştirilecek.
      Konferansa katılacaklar arasında Washington Belediye Başkanı Antony A. Williams ve eski İsrail Başbakanı Simon Peres de yer alacak.
     
     
     ÜNLÜ YILDIZLAR GEÇİDİ
      Etkinlikte, ünlü şarkıcı Tarkan, 1 Temmuzda Hipodrom alanında vereceği konserle Başkentliler ile buluşacak.
      Etkinliğe, Hollywood’un tanınmış yıldızlarından Kathleen Turner ile Roma’da düzenlenen The Glocal Forum toplantısında "We are the Future" adı altında düzenlenen konserde ünlü şarkıcıları buluşturan müzik efsanesi Quincy Jones da katılacak.
      Sinema dünyasının son yıllarda isminden en çok söz ettiren yıldızlarından Angelina Jolie ise davetli bulunduğu etkinliğe "yeni doğum yaptığı" için gelemeyecek. Jolie, bebek sahibi olduğu için toplantıya katılamayacağına ilişkin mazeretini, daha önce sürekli olarak toplantılarında yer aldığı The Glocal Forum kuruluşunun yetkililerine mektup aracılığıyla iletti.
      Angelina Jolie ile ünlü aktör Brad Pitt’in kızı "Shiloh Nouvel", 27 Mayısta Afrika ülkelerinden Namibya’da dünyaya gelmişti.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:43

İLGİLİ HABERLER