Yaşam
  • 4.10.2012 00:21

Ankamall'de Wilma Elles rüzgarı

Ankamall Alışveriş Merkezi’nde yer alan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Ankamall Alışveriş Merkezi’nde, Alman-Türk ilişkisini konu alan ‘İnsanlar ve Hikayeleri’ adlı fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılışına Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl ve Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinden Wilma Elles (Caroline) katıldı. Elles, sevgilisi Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş ile katıldığı sergide vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Sergide Alman fotoğrafçı Andrea Künzig ve Türk fotoğrafçı Levent Özçelik’in Almanya ve Türkiye’deki seyahatleri sırasında edindikleri izlenimlerini anlatan fotoğraflar sergilenirken, fotoğrafların altında da çekilen kişilerin hikayeleri yer alıyor. Fotoğrafların Almanya çekimlerinde insanlarla röportaj yapan ve sergiye damgasını vuran Wilma Elles, serginin duygusal bir yanının olduğunu ifade ederek, bu tür çalışmaların Almanya ve Türkiye arasındaki bağlantıyı daha çok güçlendireceğini kaydetti.
Almanya Büyükelçisi Pohl ise, Türkiye ile Almanya’yı çok özel ve güzel ilişkilerin birbirine bağladığını belirterek, fotoğraf sergisinde iki fotoğrafçının insanların göç hikayelerini anlattıklarını söyledi.
Türk-Alman ilişkilerini farklı hale getiren ve iki ülkeyi birbirine bağlayan, “İnsanlar ve Hikayeleri” adlı fotoğraf sergisi 03-15 Ekim tarihleri arasında Ankamall Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:41

İLGİLİ HABERLER