Asayiş
  • 20.8.2009 13:25

ANNESİNİ DÖVEN BABASINI BIÇAKLADI

BURSA’da lise öğrencisi 15 yaşındaki C.A., evde sürekli şiddet uygulayan ve bu sabah da annesini döven 42 yaşındaki babası Mehmet A.’yı karnından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Polis merkezine getirilen C.A., “Babam beni, kardeşlerimi ve annemi dövüyordu. Artık ona dayanamıyoruz” dedi.

Merkez Nilüfer İlçesi Esentepe Mahallesi Özen Sokak’ta bugün saat 11.00'de meydana gelen olayda, Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olan C.A., sürekli alkol alıp evde şiddet uygulayan babası Mehmet A.’yı karnından bıçakladı. İddiaya göre, olay, dün gece eve alkollü olarak gelen demirci ustası Mehmet A.’ya, sabah kahvaltısında eşi 35 yaşındaki Ayfer A.’nın, “Dün gece nerede içtin?” diye sorması sonucu meydana geldi. “Sana ne” diyerek çıkıştığı Ayfer A.’yı döven Mehmet A., kendisine engel olmak isteyen oğlu C.A.’ya da tokat attı. Buna sinirlenen C.A., mutfaktan aldığı bıçağı babasının karnına iki kez sapladı. Yaralı halde evden kaçan Mehmet A., vatandaşların haber vermesi sonucu çağrılan ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay sonrası evinde polis tarafından gözaltına alınan C.A., “Babam beni, iki kardeşimi ve annemi sürekli dövüyor. 10 gün önce beni çok kötü dövdü. Polise gidip şikayette bulundum. Bu sabah da hiç yüzünden önce annemi sonra da beni dövdü. Dayanamadım. Onu bıçakladım” dedi.

Nilüfer Polis Merkezi’nde ifadesi alınan Ayfer A., ise kocasının sürekli alkol aldığını uyguladığı şiddet nedeniyle dersleri başarılı olan çocuklarının da ruh sağlığını bozduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER