Spor
  • 31.8.2008 00:18

ARAGONES: 'BAŞKA İSİMLER ÖNERMİŞTİM AMA!..'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, 2-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında goller kaçıran Guiza'nın bu akşam biraz sabırsız olduğunu söyledi. Aragones, maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularının gol pozisyonlarında sabırsız davrandığını ifade ederek, ''Özellikle Guiza, Uğur gibi oyuncularım bugün biraz sabırsızdı. Gol için çok yüklendik, son vuruşlar olmadı. Guiza gibi büyük golcüler böyledir. Bazen gol bulmakta zorlanırlar, bazen çok kolay gol atarlar. İlerleyen günlerde Guiza daha iyi olacaktır'' dedi.
Maçın ilk yarısında 11'e 11 oynarken de maçı farka götürecek 3-4 gol pozisyonu bulduklarını anlatan İspanyol çalıştırıcı, ''Onlar eksik kaldığında biz daha az pozisyon bulduk, ama genel anlamda hep top bizde kaldığı için memnunum'' diye konuştu.
Aragones, Emre'nin sakatlığından dolayı oynayamadığını, sakatlığını atlattıktan sonra her zaman takıma girebileceğini söyledi.
-''ALONSO, SENNA VE PETİT'İ İSTEMİŞTİM''-
Aragones, transferde Xabi Alonso, Senne ve Petit'i istediğini, ancak Josico'nun transferinden de memnun olduğunu kaydetti.''Josico'nun buraya gelmesinden memnunum'' diyen İspanyol teknik adam, ''Xabi Alonso ve Senna üzerinde isteğimizi belirtmiştik. Porto'dan Petit de vardı, ama onunla temas kuramadık. Onlar olmadı ama Josico'da Villarreal'den tanıdığım çok yetenekli bir oyuncu. Bu takıma yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Aragones, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin çok güçlü olduğunu, tüm rakipleri ciddiye aldıklarını sözlerine ekledi. Fenerbahçe, ligin 3. haftasında Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Teknik direktör Aragones, yarından sonra milli takım arası nedeniyle oyuncularına 3 gün izin verecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşısında iki oyuncusunun kırmızı kart görmesinin oyun planlarını altüst ettiğini söyledi. Avcı, oyun stratejilerinin ilk 30 dakikada oyunu ikinci bölgede kabullenip, topa sahip olmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ''İlk 30 dakikada bunu iyi değerlendirdik. Fenerbahçe'ye kaptırdığımız toplardan verdiğimiz pozisyonlar oldu. İki kırmızı kart bütün oyun planımızı altüst etti. Buna rağmen 90 dakika 9 kişi oynayan oyuncularımın mücadelesi beni çok sevindirdi. Onları tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye de Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum.''
Abdullah Avcı, kırmızı kartlarla ilgili soru üzerine, hakem kararlarıyla ilgili yorum yapmadığını vurgulayarak, ''Hakemin kararına saygı gösteriyoruz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:41

İLGİLİ HABERLER