Yaşam
  • 14.4.2007 07:45

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN, GENCEBAY VE ERSOY'UN ARKASINDAN ÖYLE BİR KONUŞTU Kİ..!

Stand Up gösteri yapmaya başlayan Armağan Çağlayan, jüri arkadaşlarına sataştı.

Stand Up gösteri yapmaya başladığında ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın hedef tahtası olan Armağan, önceki gün Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelediği gösterisinde Ebru Gündeş'i ağırladı. Popstar Alaturka jürisinde birlikte yeraldığı Ebru Gündeş'i de gösterisinde konu eden Çağlayan'ın bol bol küfür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

JÜRİYE TAKILDI
Gösterisinde Popstar Alaturka yarışmasında jüri olarak yeralan Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy'a takılan Çağlayan, 'Bizi jüri üyesi olarak televizyonda gördüğünüzde fark etmişsinizdir, bir kablo gömleğimizin içinden geçer o kablo Orhan Gencebay konuştuğu sırada bize elektirik verip uyandırır, çünkü Orhan Gencebay, ağırdan ve lafları uzatarak konuşur, bize içeriden uyumayalım diye elektirik verirler' dedi. Bülent Ersoy'a da takılan Çağlayan, 'Bir kablo da kulağımızda vardır, o da bir ses cihazı, Bülent Ersoy konuşmaya başladığında osmanlıca sözlerinin tercümesi içeriden bizim kulağımıza iletilir, içeride bu işle ilgilenen iki Osmanlıcı tercüman bulunur' dedi. Çağlayan 'Popstar Alaturka yarışması bildiğiniz gibi eski bir program değil, artık eğitim hayatında bir dikiş tutturamayan insanların iş kapısı oldu, babalar başarısız çocuklarına eğer okulu bitiremezsen seni Popstar'a göndeririz, orada bir iş sahibi olursun demeye başladı' dedi.

GÖSTERİ SONRASI EĞLENCE
Ebru Gündeş ve Armağan Çağlayan Profilo'daki gösterim sonrası Beyoğlu Kokosh meyhanesinde eğlendiler. İçeride sazlı sözlü eğlence yapan ikili birlikte ayrıldıkları meyhaneden çıkarken gazetecilere görüntü verdiler. Koruması olduğu gözlenen Ebru Gündeş Kokosh çıkışı gazetecilerin Yeşim Salkım'ın kendisi hakkında yaptığı 'Ebru Gündeş delikanlı kadındır' açıklamasına yorum yapmadı. Gündeş, 'O yeşim Salkım'ın görüşüdür, o öyle uygun görmüş söylemiş' dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:05

İLGİLİ HABERLER