Yaşam
  • 28.7.2009 11:21

ASANSÖRÜN ALTINDA FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Olay, saat 01.30 sıralarında Antalya Muratpaşa İlçesi, Aspendos Bulvarı üzerinde yer alan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhammed Gültekin(32) akaryakıt istasyonunda çalışan ağabeyi Serdar Gültekin'i ziyarete gitti.

Ağabeyinin akaryakıt istasyonuna gelen bir müşteri ile ilgilendiği sırada istasyonun arka tarafında bulunan depoya giren Muhammed Gültekin, burada bulunan asansör boşluğunu fark etmeyerek aşağıya düştü. Müşteri ile ilgilendikten sonra kardeşini göremeyen ağabey Gültekin ise kardeşinin istasyondan ayrıldığını düşündü; ancak gerçek olaydan yaklaşık 5 saat sonra depoya giren bir akaryakıt istasyonu çalışanı tarafından fark edildi.

Kardeşinin asansör altında feci şekilde can veren cansız bedenini gören ağabey Gültekin olay yerinde sinir krizleri geçirirken, Muhammed Gültekin'in cenazesi polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER