Asayiş
  • 27.9.2016 15:07

Avcılar neron'u PKK bombacısı çıktı

Avcılar ‘Neron’u yakalandı bombacı çıktı!

İstanbul TEM Polisi, Avcılar'da 26 aracı kundaklayan şüpheliyi, güvenlik kameralarından belirleyerek yakaladı. Şüphelinin, Mardin'de tuzaklanmış bir bombada parmak izi olduğu da belirlendi.

Mazlum Arı'nın parmak izi, geçtiğimiz aylarda, Mardin'deki operasyonlar sırasında tuzaklanmış bir bombadan alınan parmak izleriyle örtüştüğü ortaya çıktı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) 11 Eylül’de Avcılar’da 26 aracın kundaklanmasıyla ilgili soruşturma başlattı. TEM Polisi, şüphelinin eşkal  bilgilerini tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarıbı inceleyen polis, şüphelinin görüntüsüne ulaştı. Araçları kundaklayan kişinin terör örgütü PKK'nın 3. bölge sorumlusu Mazlum Arı olduğunu tespit edildi. Arı, Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde bulunan bir işyerine  düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Avcılar ‘Neron’u yakalandı bombacı çıktı!

PARMAK İZİ BOMBADA ÇIKTI

Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan Arı’nın parmak izi başka bir terör eylemini ortaya çıkardı. Mazlum Arı’nın parmak izi, geçtiğimiz aylarda, Mardin’deki operasyonlar sırasında tuzaklanmış bir bombadan alınan parmak izleriyle örtüştüğü ortaya çıktı.

ELEMAN DEVŞİRDİ

Mazlum Arı’nın ‘İbrahim' kod adı ile Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir’de  terör örgütü PKK adına örgütsel toplantılar düzenlediği ve terör eylemlerini yönettiğini belirledi. TEM Polisi, Arı'nın, terör örgütü PKK'ya sempati duyan kişilerle birlikte polis ekipleri ve kamu kurumlarına yönelik eylemler yaptığını ve eleman devşirdiğini tespit etti.

Güncellenme Tarihi : 27.9.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER