Asayiş
  • 10.12.2016 23:37

Genç kadın bebeğini aldırırken öldü

24 yaşındaki Havva Sarıkaya engelli olduğu anlaşılan bebeğini aldırırken hayatını kaybetti. Ölüm sebebi otopside ortaya çıkacak.

Yalıkavak Mahallesi'nde ikamet eden 7 yıllık evli Gürkan ve Havva Sarıkaya (24) çifti, 23 haftalık bebeklerine kontrol için gittikleri özel hastanede engelli teşhisi konuldu.

HAYATINI KAYBETTİ

Bunun üzerine ailenin rızasıyla bebeğin alınmasına karar verildi. 9 Aralık'ta hamileliğinin takip edildiği özel hastaneye yatan Havva Sarıkaya, aniden rahatsızlandı. Sarıkaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Muğla'da genç kadın bebeğini aldırırken öldü

Haber verilmesi üzerine hastaneye gelen polis ve cumhuriyet savcısı, Sarıkaya'nın üzerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için anne ve karnındaki bebeğini Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Çiftin daha öncede yine engelli olduğu belirlenen bir bebeklerini aldırdıkları da öğrenildi.

Muğla'da genç kadın bebeğini aldırırken öldü

Eşini kaybeden Gürkan Sarıkaya'nın yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durduğu görüldü. Gürkan Sarıkaya'nın ağabeyi Yaşar Sarıkaya, şüpheli görülen ölüm olayının otopsi sonucu netlik kazanacağını belirtti.

Muğla'da genç kadın bebeğini aldırırken öldü

avva Sarıkaya'nın halası Fatma Özpınar ise yeğeninin sağlık durumunu öğle saatlerinde öğrendiklerini ve çok üzüldüklerini söyledi. Özpınar, "Havva'yı kaybettiğimizi duyunca yıkıldık, ölümü bizi şoke etti." dedi.

Muğla'da genç kadın bebeğini aldırırken öldü

Güncellenme Tarihi : 10.12.2016 23:39

İLGİLİ HABERLER