Asayiş
  • 5.12.2016 13:59

Orhan Ölmez'e saldırı yapanlar tutuklandı

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez akşam saatlerinde komşusunun da aralarında olduğu 4 kişi tarafından bıçaklandı. Tekme tokat dövülen ve vücuduna 4 bıçak darbesi isabet eden Orhan Ölmez hastaneye kaldırıldı. Yapımcısı yaşananları anlattı. Orhan Ölmez'e yönelik saldırı sonrası şüpheli 4 kişinin kimlikleri belirlendi. Polis her yerde arıyor.

Ünlü sanatçı Orhan Ölmez dün akşam yaşanan tartışmanın ardından bıçaklandı. Sanatçı Orhan Ölmez daha önce de tartışma yaşadığı komşusu tarafından darp edildi ve bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Halkalı'da bulunan lüks bir sitede ikamet eden sanatçı Orhan Ölmez, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı. Alkollü olduğu öğrenilen komşularına 'Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım' diyen Ölmez binadan çıktı. Orhan Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Orhan Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

 YAPIMCISI YAŞANANLARI ANLATTI

Orhan Ölmez'in uğradığı saldırının ardından yapımcısı Veysel Şimşek, Renkli Sayfalar'a telefona bağlandı. Şimşek, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Orhan'ın sağlığı şuan çok iyi. Saldırganlarla herhangi bir husumeti yok. Daha önce de sesle alakalı bir kaç uyarısı olmuş. Dün akşam da saat 7 civarında çok fazla ses gelince Orhan yukarıya çıkmış.  'Taşınıyor musunuz, yardım edeyim' demiş. 'Hayır' cevabını alınca asansöre yönelmiş, aşağı inip arabasına binmiş.

Reklam sayfayı kaplıyor

Bu reklamı bir daha gösterme

Gitti. Geri Al

Bu reklamla ilgili sorun neydi?

Alakasız

Çok sık gösteriliyor

Uygunsuz

Geri bildirim için teşekkürler! Geri

Gelecekte size daha iyi bir deneyim sunmak için bu reklamı inceleyeceğiz.

Reklam ayarlarınızı güncelleyerek size daha iyi reklamlar göstermemize yardımcı olun.

Geri bildirim için teşekkürler! Geri Al

Bu sitedeki reklamları incelemek için geri bildiriminizi kullanacağız.

Reklam ayarlarınızı güncelleyerek size daha iyi reklamlar göstermemize yardımcı olun.

Reklam kapatılıyor: %1$d

Güncellenme Tarihi : 5.12.2016 14:04

İLGİLİ HABERLER