Asayiş
  • 16.12.2018 00:04

Tinerciler polise saldırdı

Doğum günü kutlamasından dönen polis ile kız arkadaşına saldıran üç tinerci, gençlere dehşeti yaşattı. Önlerini keserek, polisin elindeki köfte-ekmeği zorla alan saldırgan, karşılık verilince iki tinerci arkadaşını daha alarak geri döndü ve kırık şişeyle polisi ağır yaraladı.

İstanbul Beşiktaş'ta üç tinercinin kırık cam şişeyle saldırdığı polis Ahmet Faruk Ağır (25) boynundan ağır yaralandı.

ARKADAŞINI TAKSİYE BİNDİRİRKEN...

Doğum gününü kutladıkları kız arkadaşı A.T.'yi taksiye bindirdiği sırada saldırıya uğrayan polisin tedavisi sürüyor.

Doğum günü kutlamasının ardından saat 02.30 sıralarında Sinan Paşa Mahallesi Beşiktaş Caddesi üzerinde kız arkadaşıyla yürümeye başladı.

İddiaya göre; ekmek arası köfte alan polis ve kız arkadaşı caddede yürürken önleri saldırganlardan biri tarafından kesildi.

PARA İSTEDİLER

Ekmek arası köfte alan polis memuru ve kız arkadaşı caddede yürürken önleri bir kişi tarafından kesildi. Polisin elindeki ekmek arası köfteyi zorla alan kişi saldırgan bir tavırla para da istedi. Polisin tepki göstermesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Polisin müdahale etmek istemesi üzerine de kaçtı.

ELLERİNDE CAM KIRIĞI İLE GELDİLER

Kısa bir süre sonra polis memuru kız arkadaşını taksiye bindirdiği sırada, aralarında kendisinden para isteyen kişinin de bulunduğu 3 kişi ellerinde kırık şişe camlarıyla saldırdı. Saldırganlardan biri polis memurunun boynunu kırık şişe camıyla kesti. Polis memuru boynunda oluşan derin kesi nedeniyle kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan 3 kişi kaçtı. Polis memuru Ağır, Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alınırken, Beşiktaş Araştırma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı

TİNERCİ ÇIKTILAR

Güvenlik kamera görüntülerinden saldırgan üç kişinin kimliği belirlendi. Üç kişinin bölgede tiner kullanan madde bağımlısı kişiler olduğu anlaşıldı. Yapılan araştırmada, polis memuruna ilk saldıran kişinin Serdar D. olduğu, yanındaki kişilerin de A.S. ve Veysi U. adlı kişiler olduğu tespit edildi.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Polisin boynunu kesen kişinin de Veysi U. olduğu saptandı. Polis yaptığı operasyonla, kasten yaralamadan kaydı bulunan A.S, hırsızlıktan kaydı olan Serdar D. ve hırsızlık ve yankesicilikten kaydı buluna Veysi U.'ı gözaltına aldı.

Güncellenme Tarihi : 16.12.2018 00:43

İLGİLİ HABERLER