Asayiş
  • 10.11.2007 10:53

AŞIRI HIZ CAN ALDI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

PENDİK'te sürücüsünün aşırı hız yaptığı otomobil, önce bir minibüse ardından bariyerlere çarptı. Kazada iki arkadaşınını ölümüne yol açan sürücü kendisiyle birlikte bir arkadaşının da yaralanmasına neden oldu.
      Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Esenyalı Kavşağı'nda meydana geldi. 34 TS 7758 plakalı otomobilinin arka camına, Cem Yılmaz’ın oynadığı bir reklam filminde yarış öncesi slogan olarak kullanılan ‘Alırım anahtarını’ yazılı oyuncak bir tişört asan Zafer Turan, arkadaşları Emre Mutlu, Ekrem Karaman ve Volkan Yılmaz’ı da yanına alarak dolaşmaya çıktı.
      İddiaya göre hızla kullandığı otomobiliyle yoldaki araçları zikzaklar çizerek geçen Zafer Turan, kavşağa geldiğinde Tuzla- Pendik hattında çalışan Hüseyin Ulusoy’un kullandığı 34 M 5000 plakalı minibüse arkadan çarptı. Sola doğru savrulan otomobil bariyerlere defalarca çarptıktan sonra durabildi. Kazayı görüp yardıma koşan sürücüler, tanınmayacak hale gelen otomobilin arka koltuğundaki Volkan Yılmaz ve Ekrem Karaman’ı ölü, ön sağ koltukta oturan Emre Mutlu ile Zafer Turan’ı ise ağır yaralı olarak çıkardı. Mutlu ve Turan ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER