Yaşam
  • 29.10.2005 09:54

AŞK NELER YAPTIRIR?

Yüzünüz aydınlanır, gözlerinizin içi güler, işten güçten hayır gelmez. Aşık olduğunuz hemen anlaşılır çünkü aşk, varlığını belli eder.

Aşk bizi kendi denizinde yolculuğa çıkarırken, ruhumuzu da bir o yana bir bu yana sürükleyip bir başkalaştırır. Hatta zaman zaman kendimizle ilgili şaşkınlıklar yaşar, çevremizdekilere de yaşatırız. Sözleriniz, hareketleriniz sizi ele verir. Yepyeni bir kişiliğe bürünüverirsiniz. Bakalım aşk size neler yapıyor, neler yaptırıyormuş!

* Güne her zamankinden daha erken başlarsınız. Sanki kendinizi günler boyu uyumuş gibi hisseder ve gayet formda olursunuz.

* Gözlerinizin içi gülmeye başlar, yanaklarınız pembeleşir, acaip güzelleşirsiniz. Sizi gören aşık olduğunuzu anında anlar. Unutmayın ki, müzik kadar aşk da ruhun gıdasıdır.

* Bir anda alışveriş delisi oluverirsiniz. Ama bu tam bir çılgınlık aşamasındadır. Yepyeni giysiler, kokular ve makyaj malzemeleri alınır. Farklı bir tarzın deneme çalışmaları da başlamıştır.

* Önceleri gözünüze çarpmayan ya da çarptığı halde aldırış etmediğiniz kilolarınız ve can düşmanınız selülitler, baş derdiniz olur çıkar. Her daim ayna karşısında, onlardan nasıl kurtulacağınızı düşünürsünüz.

SORUMLULUK MU?
*
Patlamış mısır, cips ve kola. Bir anda hayatınızın vazgeçilmezleri arasına girer. Çünkü aşk sayesinde atıştırmalarınız had safhaya çıkmıştır.

* İş güç hak getire! Patronunuzun imalı lafları bile dikkatinizi çekmez. Sorumluluk duygusu ile uzaktan yakından ilginiz kalmaz.

* Sizi görenler nedensiz sırıtmalarınıza ve ağzınızın artık kulaklarınıza yapışmasına, herkese hatta hoşlanmadığınız insanlara bile sevgi dolu davranmanıza bir mana veremezler.

ELLERİNİZ TİTRER
*
Paranoyak olup çıkarsınız. Onun hakkında sürekli ya beni aldatıyorsa, bugün hiç aramadı, ya başına bir şey geldiyse gibi paranoyalar üretir, sizin yanınızda olmadığı zamanları kendinize işkence saatleri haline getirirsiniz.

* Onunla geçen süre, nedense su gibi akıp geçer. Onu her gün görmek için çeşit çeşit yalana başvurup, en yakın arkadaşınızı bile satarsınız.

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER