Yaşam
  • 30.9.2010 04:04

AŞKA 'YOKUM' DEDİ...

Sinem Sülün, Semih Erden'in itirazına rağmen kariyeri için 'Var Mısın, Yok Musun'a katıldı... Milli basketbolcu da güzel sevgilisini terk etti.

Basketbol Milli Takımımız'ın yıldızı Semih Erden'in yüzü aşktan yana gülmedi! Bir süredir Best Model of Turkey yarışmasının ikincisi Sinem Sülün ile aşk yaşayan yıldız basketbolcu, ABD'ye gitmeden önce sevgilisine bir teklifte bulundu. Sinem'i ABD'ye çağıran Semih Erden, ummadığı bir cevapla karşılaştı. Televizyonda bir kariyer elde etme peşinde olan Sinem Sülün, basketbolcu aşkına "Var Mısın, Yok Musun?" yarışmasına katılacağını söyledi.

ARADA KALDI
Semih Erden ise güzel sevgilisinin yarışmaya katılmasını karşı çıktı. Kariyeri ve aşkı arasında kalan Sinem Sülün de; yüzünü yarışmada boy gösterip tüm Türkiye'ye tanıtmak için Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışmaya katıldı. Sevgilisinin yaptığı seçim üzerine hiç düşünmeden beraberliğine nokta koyan Semih Erden, ABD'ye tek başına gitti.

HEDEFİ TELEVİZYON!
Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışma programında boy gösteren Sinem Sülün, "Var Mısın, Yok Musun?" sayesinde oyunculuk ya da sunuculuk yapmayı hayal ediyor.

(TAKVİM)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:12

İLGİLİ HABERLER