Spor
  • 3.8.2009 00:00

ASLAN TRANSFERE DOYMUYOR!..

Galatasaray, Brezilyalı yıldız Elano'nun transferiyle orta sahada oyun kurucu mevkiindeki açığını kapatırken; yöneticilerin teknik direktör Rijkaard ile yaptıkları görüşmede bir transfer daha yapılması için karar aldıkları belirtildi.

Hollandalı teknik adamın savunmanın sağı için aynı zamanda stoper mevkiinde de oynayabilecek bir transfer daha istediği ve "Çok yönlü bir savunma oyuncusuyla kadromuzu güçlendirebilirsek bu bizim için çok iyi olur. Sezon boyunca çok maçımız olacak ve bu tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.

Yöneticilerin teknik direktör Rijkaard'ın da isteği üzerine daha önceden gündemlerine aldıkları isimlerle masaya oturma kararı aldıkları ancak bu transferi aceleye getirmeyecekleri ifade edildi. Yönetimin kapsamlı bir çalışma sonunda Rijkaard'ın istediği özelliklerde bir savunma oyuncusu almak için çaba sarfedeceği, bu transferin ay sonunu bulabileceği vurgulandı.

Bu arada Galatasaray'da sakatlığı süren Mehmet Topal'ın perşembe günü oynanancak Maccabi Netanya maçında da forma giyemeyeceği, ligdeki Gaziantepspor karşılaşmasına da yetişmesinin zor olduğu ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER